Laskiaistapahtuma oli erittäin onnistunut! Letut maistuivat, mehukatti-curlingia ja heittopeliä pelattiin, mäenlasku sujui liukkaasti... Kaikilla oli mukavaa ja sääkin suosi! Hienoa yhteistyötä Lempäälän demareilla ja vasemmistolla.

Kampanjastartti 26.1.2019

SDP:n vaalikampanja sai lähtölaukauksensa lauantaina 26.1.2019 Helsingissä. Samalla julkaistiin eduskuntavaaliohjelma, jossa tavoitteena on inhimillinen, tasa-arvoinen ja reilu Suomi. Mukana kampanjastartissa oli myös edustava porukka Pirkanmaalta. Marian kanssa matkassa oli yksi vaalipäälliköistä Hanna Kairimo.

Pirkanmaalta mukana menossa Marie Kuusinen, Roope Lehto, Maria Päivänen, Hanna Kairimo, Sanna Marin, Leena Joensivu, Essi Julin, Jonne Niemi ja Leena Mankkinen.

Lempäälän demarit tempaisivat SDP:n mobilisaatiopäivässä 13.10. Sääksjärven torilla. Mukana oli eduskuntavaaliehdokkaamme Marian lisäksi seurakuntavaaliehdokkaita. Paistiomme muurinpohjalettuja, kuuntelimme mitä ihmisillä on sydämellään, leikitimme lapsia pallonheittopelillä ja pyysimme lapsia piirtämään omia ajatuksiaan. Vähänlaisesti oli ihmisiä liikkeellä, olisikohan syysloman aloitus verottanut väkeä. Tunnelma oli mukava ja vaalikampanjan aloitus onnistui hienosti! Tästä on hyvä jatkaa!